Plesne sekcije

 Plesna sekcija djeluje u dvije grupe plesača

– dječja sekcija djeca u dobi od  5 do 11 god.,
– odrasli u dobi od 17 do 50 godina

Voditelj odrasle sekcije: Hrvoje Vlašec
Voditeljica dječje sekcije: Danijela Matovina

Dječja sekcija nastupa na Zagrebačkoj smotri folklora, na proljetnim i jesenskim koncertima koje organiziramo u proljeće i jesen svake godine u našem mjestu, te na školskim prirerdbama. 2012. godine dječja sekcija sudjelova je na Međunarodnom festivalu folklora “Adriatica folk fest” u Crikvenici.

Odrasla sekcija nastupa na Zagrebačkoj smotri folklora, na proljetnim i jesenskim koncertima koje organiziramo u proljeće i jesen svake godine u našem mjestu, te na raznim gostovanjima kako u zemlji tako i u inozemstvu. U proljeće 2009. godine bili smo organizatori koncerta izvan našeg mjesta i  odlučili smo da to bude Vukovar gdje smo održali koncert pod nazivom „Turopolje u Vukovaru“ te nastupili sa još pet društava iz naše bliže okolice, a to su KUD-ovi iz Dragonošca, Brezovice, Kupinečkog Kraljevca, Svete Klare i Velike Gorice. Nastupali smo diljem Lijepe naše  gdje izdvajamo nastupe u Đakovu, Našicama,  Orahovici na manifestaciji „Orahovičko proljeće“, Međunarodnoj smotri folklora u Muću i Međunarodnoj smotri folklora u Banja Luci.

U kolovozu 2010. god. održali su 1. cjelovečernji koncert u povodu zaštitnice mjesta „Svete Ane“ čije ime s ponosom nose.